Ruim 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van telefoniesoftware voor bedrijven

Organisatie

Ruime ervaring

Al 31 jaar maakt JDM Software software voor het verbeteren van de telefonische bereikbaarheid van bedrijven. De produkten van JDM Software werken met verschillende telefoniesystemen m.n. IP-telefonie.

Softwareontwikkeling voor
Cisco Communications Manager en Microsoft Lync

JDM Software heeft uitgebreide expertise opgebouwd in het ontwikkelen van allerlei software voor de Cisco Unified Communications Manager en Microsoft Lync. JDM Software heeft een reeks producten ontwikkeld die een onmisbare aanvulling vormen voor de Cisco Unified Communications Manager en Microsoft Lync.

Netwerk van gerenommeerde resellers

Met goede producten en uitstekende dienstverlening is JDM Software erin geslaagd een uitgebreid netwerk op te zetten van gerenommeerde resellers door heel Europa. Gebruikers van de software van JDM Software zijn te vinden in allerlei branches.
Bekijk het reseller overzicht

Groot marktaandeel

Met de PeterConnects Attendant heeft JDM Software een marktaandeel verworven van ca. 90 procent van de Benelux Cisco Communications Manager gebruikers. Daarmee is het Attendant System het standaardproduct geworden voor de Nederlandse en Belgische markt.

Gecertificeerde producten

Cisco CUCM10 certifiedCisco Systems

De producten van JDM Software zijn door Cisco Systems getest en gecertificeerd. Dit staat garant voor goede kwaliteit en naadloze integratie met de Cisco Unified Communications Manager.
Cisco UCM gecertificeerde producten

Mircosoft Lync ISV qualifiedMicrosoft Lync

De producten van JDM Software zijn door Microsoft getest en gecertificeerd. Dit staat garant voor goede kwaliteit en naadloze integratie met de Microsoft Lync.
Lync ISV gekwalificeerde producten

Over ons

Al meer dan 30 jaar maakt JDM software voor het verbeteren van de telefonische bereikbaarheid van bedrijven.

Meer over JDM Software

Trainingsprogramma

JDM Software biedt trainingen aan voor een optimaal gebruik van haar telefoniesoftware producten.

Bekijk ons trainingsprogramma

Direct contact

Telefoon

Algemeen
+31 (0)10 - 592 78 92
Support
+31 (0)10 5901567 (24/7)
Naar onze contactpagina